Staat van Deventer

Laagste waarde Hoogste waarde

MiMik (2022)

Toelichting

Bezoekersaantallen MiMik (voorheen Filmhuis de Keizer)
MiMik is dé plek in Deventer waar films vertoond worden die cinematografisch, kunstzinnig, maatschappijkritisch of anderszins iets (meer) te bieden hebben voor een zo breed mogelijk publiek. 

Het aantal bezoekers is in de periode 2010-2013 gedaald tot onder de 50.000 per jaar. Daarna zijn de bezoekersaantallen ieder jaar toegenomen. In 2020 en 2021 kwamen er minder bezoekers, vooral door de corona cirsis. In 2022 kwamen er ruim 75.000 bezoekers naar bijna 6.900 voorstellingen. Zowel voor het aantal bezoekers als het aantal voorstellingen betekent dit een verdubbelking ten opzichte van 2021.

Bron: Filmhuis de Keizer

Deventer

Welkom op de Staat van Deventer. Hier vind je actuele, cijfermatige informatie over Deventer en over alle wijken en buurten binnen Deventer. Kies een wijk en vindt meteen de kerncijfers over deze wijk. Ga naar de cijfers en ontdek alles over bevolkingsontwikkeling, veiligheid, milieu en nog veel meer. In de wijkenmonitor kun je zien hoe de verschillende wijken scoren op verschillende themas. In het kennisportaal vind je veel factsheets en onderzoeksresultaten.